EVEN KENNIS MAKEN

Ons bestuur stelt zich graag aan u voor

Ronald Heikoop
Mijn naam is Ronald Heikoop. Lid van de VLP sinds 2014. Van beroep ben ik Allround Monteur WTB bij IKO Insulations.
In het bestuur vervul ik de functie van penningmeester. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging, verzorg ik de administratie van de inkomsten en uitgaven. Ik overleg alle bescheiden en verstrek inlichtingen aan de door de ALV benoemde kascommissie en leg verantwoording af, van het beheer, aan de leden tijdens de ALV.
Commissies:

 • Penningmeester
 • Campagne
Paul Francken
Ik ben Paul Francken, getrouwd met Silvana en wij hebben twee kinderen. Vanaf 2015 ben ik lid van de VLP. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 ben ik gevraagd of ik meer wilde doen voor de VLP. Ik zit nu in het bestuur als vicevoorzitter en ben belast met de ledenwerving. Hoe fantastisch zou het zijn dat bij de volgende verkiezingen wij de grootste partij zouden zijn!
DOE MEE
Commissies:
 • Vice-Voorzitter
 • Ledenwervering
Richard Machielsen
Mijn naam is Richard Machielsen, getrouwd met Lizette, twee kinderen en 2 bonuskinderen en inmiddels bonus opa van drie prachtige kleindochters. In het dagelijks leven ben ik inkoper bij een autoleasemaatschappij. In mijn vrije tijd besteed ik veel uren aan de VLP, kook ik graag en ben ik een wijnliefhebber. Daarnaast besteed ik graag tijd aan familie en vrienden.

Als bestuursvoorzitter van VLP Roosendaal heb ik aan de wieg gestaan van de start van onze politieke vereniging. Gestart destijds met 3 raadsleden en uitgebouwd naar 5 raadsleden in 2014 en 6 raadsleden in 2018. In 2020 hebben we twee nieuwe raadsleden kunnen toevoegen aan de reeds bestaande fractie waarmee we als VLP Roosendaal de grootste politieke partij in Roosendaal zijn geworden.

De doelstelling voor 2022 is om de grootste politieke partij in Roosendaal te blijven en een productieve en constructieve samenwerking te hebben met de overige politieke partijen om samen het beste resultaat te bewerkstelligen voor Roosendaal en haar dorpen.
VLP Roosendaal heeft zich dan ook ten doel gesteld om de samenwerking met andere politieke partijen in Roosendaal zo optimaal mogelijk te laten verlopen om onze doelen te realiseren.

Commissies:

 • Voorzitter
 • Campagne
  Ruud Martens
  Ik ben Ruud Martens, 29 jaar geboren en getogen in Roosendaal. Getrouwd met Mariëlle en vader van 3 kinderen. Ik kwam in contact met de VLP door vele discussies die ik met Jos Heeren heb gevoerd over de Roosendaalse politiek. Mijn grootste interesse ligt in het welzijn van ondernemers in Roosendaal. Verder vind ik het vooral erg belangrijk dat er door de raad/gemeente slimme beslissingen worden gemaakt in plaats van beslissingen op basis van gevoel. Door deze discussies werd ik steeds meer betrokken bij de VLP en is er gevraagd of ik mij kon inzetten in het bestuur. Mijn verantwoordelijkheid in het bestuur is communicatie waarbij ik mij voornamelijk inzet om de VLP met een frisse look en heldere boodschappen naar U de kiezer kenbaar te maken.
  Commissie:
  • Communicatie
  Jean-Paul van Oers
  Mijn naam is Jean-Paul van Oers, geboren en getogen in Roosendaal. Een stad met zes prachtige parels (dorpen) er omheen. Inmiddels ben ik 48 jaar oud, samenwonend met Angelique en trotse vader van een 13-jarige zoon. Van beroep ben ik analist op het gebied van informatie bij een leasemaatschappij. In mijn vrije tijd ben ik graag actief binnen de Roosendaalse boksvereniging HSB (High School of Boxing),niet alleen als actief lid maar ook als vrijwilliger. Sinds 2013 ben ik actief binnen de VLP. Al vrij snel ben ik toegetreden tot het bestuur. Dit was een prachtige kans om meer te kunnen betekenen in de Roosendaalse politiek.

  Ik krijg enorm veel energie om mensen bij elkaar te brengen en tot constructieve oplossingen te komen. Praten helpt, maar vooral sámen moet je het doen!
  Het mooie van lokale politiek is, dat het ons allemaal raakt. Dit is mijn reden om met de VLP aan een toekomstbestendig Roosendaal te bouwen. Een stad waar we met zijn allen trots op mogen zijn.

  Commissie:
  • Adviseur/Mediator
  Robin de Bakker
  Mijn naam is Robin de Bakker en ik ben geboren en getogen in Roosendaal. Ik ben sinds 2018 lid van VLP Roosendaal en ben nu actief als Secretaris in het Bestuur. Ik beheer dus de Bestuursmail, notuleer en discussieer bij bestuursvergaderingen en zet mijzelf in om VLP Roosendaal ook kenbaar te maken bij de jongeren. Daarnaast ben ik projectleider in het opzetten van de Jongerenafdeling van de VLP. In het dagelijks leven ben ik veel op het hockeyveld te vinden om training te geven, maar ook om zelf te spelen. Bovendien ben ik ook te vinden in de crossfit gym in Etten-Leur. Zelf ben ik ook 3 jaar militair geweest, dus ik houd graag lichaam en geest topfit.

  Ik hoop een grote slag te slaan met onze partij bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022!

  Commissie:
  • Secretaris
  Standpunten
  Bekijk onze standpunten voor 2018-2022
  De VLP denkt na over een toekomst voor Roosendaal en haar dorpen. Wij luisteren naar de inwoners en handelen naar hun wensen, want uw mening telt immers bij ons. Wij willen openheid en transparantie van het gemeentebestuur.
  Breng verandering
  Word lid vanaf €25,- per jaar
  De VLP is altijd op zoek naar nieuwe leden zowel op de voor- als achtergrond van de partij. Support u ons ook? Meld u aan via onderstaande knop.
  Blijf scherp
  Blijf actueel met de nieuwsbrief van de VLP
  De VLP maakt elke maand een nieuwsbrief met actuele zaken die spelen in de gemeente Roosendaal. Blijft u graag up-to-date? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!