EVEN KENNIS MAKEN

Ons bestuur stelt zich graag aan u voor

vlnr: Denny Brusselaars, Paul Francken, Richard Machielsen, Ronald Heikoop, Jos Heeren, Jean-Paul van Oers, Ruud Martens

Ronald Heikoop
Mijn naam is Ronald Heikoop en ik ben 56 jaar oud. Van beroep ben ik Allround Monteur WTB.
Ik werkzaam bij Cloetta Roosendaal als monteur in de 5 ploegendienst.
Sinds 2014 ben ik secretaris van de VLP.
Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het agenderen en notuleren van de bestuursvergaderingen, het uitschrijven van de ALV en het maken van het secretarieel jaarverslag.
Mijn ervaring als secretaris heb ik opgedaan bij Roosendaal Helpt. Vanaf mei 2018 vervul ik ook de bestuursfunctie van penningmeester. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het geld van de vereniging, verzorg ik de administratie van de inkomsten en uitgaven. Overleg alle bescheiden en verstrek inlichtingen aan de door de ALV benoemde kascommissie leg ik verantwoording af van het beheer aan de leden tijdens de ALV.
Commissies:
  • Secretaris
  • Penningmeester
  • Vereniging
  • Financiën
Paul Francken
Ik ben Paul Francken, 54 jaar getrouwd met Silvana en wij hebben twee kinderen. Vanaf 2015 ben ik lid van de VLP. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 ben ik gevraagd of ik meer wilde doen voor de VLP. Ik zit nu in het bestuur als vicevoorzitter en ben belast met de ledenwerving. Hoe fantastisch zou het zijn dat bij de volgende verkiezingen wij de grootste partij zouden zijn!
DOE MEE
Commissies:
  • Vice-Voorzitter
  • Ledenwervering
Richard Machielsen
Mijn naam is Richard Machielsen, getrouwd met Lizette, twee kinderen en 2 bonuskinderen en inmiddels opa van een prachtige kleindochter. In het dagelijks leven ben ik inkoper bij een autoleasemaatschappij. In mijn vrije tijd besteed ik de nodige uren aan de VLP, kook ik graag en ben ik een wijnliefhebber. Daarnaast besteed ik graag tijd aan familie en vrienden.
Als bestuursvoorzitter van VLP Roosendaal heb ik aan de wieg gestaan van de start van onze politieke vereniging. Gestart destijds met 3 raadsleden en uitgebouwd naar 5 raadsleden in 2014 en 6 raadsleden in 2018. De doelstelling voor 2022 is om de grootste politieke partij in Roosendaal te worden en een productieve en constructieve samenwerking te hebben met overige politieke partijen om samen het beste resultaat te bewerkstelligen voor Roosendaal en haar dorpen.
VLP Roosendaal heeft zich dan ook ten doel gesteld om de samenwerking met andere politieke partijen in Roosendaal zo optimaal mogelijk te laten verlopen om onze doelen te realiseren!
Commissie:
  • Voorzitter
Ruud Martens
Ik ben Ruud Martens, 27 jaar geboren en getogen in Roosendaal. Samenwonend met Mariëlle en vader van 2 kinderen. Ik kwam in contact met de VLP door vele discussies die ik met Jos Heeren heb gevoerd over de Roosendaalse politiek. Mijn grootste interesse ligt in het welzijn van ondernemers in Roosendaal. Verder vind ik het vooral erg belangrijk dat er door de raad/gemeente slimme beslissingen worden gemaakt in plaats van beslissingen op basis van gevoel. Door deze discussies werd ik steeds meer betrokken bij de VLP en is er gevraagd of ik mij kon inzetten in het bestuur. Mijn verantwoordelijkheid in het bestuur is communicatie waarbij ik mij voornamelijk inzet om de VLP met een frisse look en heldere boodschappen naar U de kiezer kenbaar te maken.
Commissie:
  • Communicatie
Jean-Paul van Oers
Mijn naam is Jean-Paul van Oers, geboren en getogen in Roosendaal. Een stad met zes prachtige parels (dorpen) er omheen. Inmiddels ben ik 47 jaar oud, samenwonend met Angelique en trotse vader van een 11-jarige zoon. Van beroep ben ik analist op het gebied van informatie bij een leasemaatschappij. Sinds 2013 ben ik actief binnen de VLP. Al vrij snel ben ik toegetreden tot het bestuur. Dit was een prachtige kans om meer te kunnen betekenen in de Roosendaalse politiek.
Ik krijg enorm veel energie om mensen bij elkaar te brengen en tot constructieve oplossingen te komen. Praten helpt, maar vooral sámen moet je het doen!
Het mooie van lokale politiek is, dat het ons allemaal raakt. Dit is mijn reden om met de VLP aan een toekomstbestendig Roosendaal te bouwen. Een stad waar we met zijn allen trots op mogen zijn.
Commissie:
  • Adviseur/Mediator
Standpunten
Bekijk onze standpunten voor 2018-2022
De VLP denkt na over een toekomst voor Roosendaal en haar dorpen. Wij luisteren naar de inwoners en handelen naar hun wensen, want uw mening telt immers bij ons. Wij willen openheid en transparantie van het gemeentebestuur.
Breng verandering
Word lid vanaf €25,- per jaar
De VLP is altijd op zoek naar nieuwe leden zowel op de voor- als achtergrond van de partij. Support u ons ook? Meld u aan via onderstaande knop.
Blijf scherp
Blijf actueel met de nieuwsbrief van de VLP
De VLP maakt elke maand een nieuwsbrief met actuele zaken die spelen in de gemeente Roosendaal. Blijft u graag up-to-date? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!